Condicions d’enviament

www.mdemenu.com únicament envia els seus productes a: Espanya.
La compra està subjecta al pagament de despeses d’enviament, a compte del comprador. Les despeses d’enviament dependran de la destinació i de l’import total de la comanda.

Les despeses es detallaran al llarg del procés de compra i podreu revisar a quant ascendeixen les despeses d’enviament abans de finalitzar la compra.
www.mdemenu.com no es farà responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables a la mateixa, així com per casos fortuïts o de força major.

L’enviament dels articles comprats es realitzarà mitjançant una empresa de transport especialitzada, en un plaç  aproximat de 48h laborables des de la realització de la comanda.

Canvis i devolucions

A causa de la tipologia de productes comercializats per MDEMENÚ, és d’aplicació l’excepció establerta en l’art. 103 apartat d) de l’RD 1/2007, que fa expressa referència al subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa. Els productes adquirits a www.mdemenu.com tenen una data de consum preferent limitada, així com unes condicions d’emmagatzematge determinades (refrigerades). Per la seva naturalesa, no existeix opció de retorn del producte passada l’acceptació a la seva recepció.

Si el producte resultés defectuós, el client realitzarà la devolució sense cost i procedirem al reintegrament del cost del producte en el mateix compte que es va abonar.

 

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Open chat
Hola!
En què et puc ajudar?